Η Εταιρεια

Καλώς ήρθατε στην AutoPlan, την αξιόπιστη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ρέθυμνο της Κρήτης!

Στην AutoPlan, πιστεύουμε ότι το ταξίδι σας στην Κρήτη πρέπει να είναι μια αξέχαστη εμπειρία.
Γι’ αυτό δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε προσιτές τιμές.
Με έναν μεγάλο στόλο οχημάτων για να επιλέξετε, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το ιδανικό αυτοκίνητο για τις ανάγκες σας.

Από το 2017

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι παθιασμένοι με το να σας παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί και διαφανείς στις συναλλαγές μας με τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε μια απροβλημάτιστη και ευχάριστη εμπειρία εξερευνώντας το όμορφο νησί της Κρήτης.

Καταλαβαίνουμε ότι τα ταξίδια μπορεί να είναι αγχωτικά, ειδικά όταν πρόκειται για την εξεύρεση αξιόπιστης μεταφοράς. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο ομαλό. Από τις ευέλικτες επιλογές παραλαβής και επιστροφής μέχρι την υποστήριξη πελατών 24/7, είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Στην AutoPlan, εκτιμούμε την ασφάλεια και την άνεσή σας πάνω απ’ όλα. Γι’ αυτό συντηρούμε και επιθεωρούμε τακτικά τα οχήματά μας για να διασφαλίσουμε ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Ο στόλος μας περιλαμβάνει μια ποικιλία μοντέλων, από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα έως ευρύχωρα οικογενειακά οχήματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό αυτοκίνητο για τις ανάγκες σας.

Είτε επισκέπτεστε το Ρέθυμνο για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, έχουμε μια επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτου για εσάς. Το online σύστημα κρατήσεών μας είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση, ενώ προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και διαφανείς πολιτικές. Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτων χωρίς άγχος, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να απολαύσετε το χρόνο σας στην Κρήτη.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την AutoPlan.
Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!